fbpx
Gå til innhold

GLØD Aurora Canvas Dome

Adresse: Jordfallet 3 Alta
Beliggenhet: Altaelva
Vis kart

Hytter | Gjør overnattingen til en opplevelse i seg selv! Hos GLØD Explorer får du oppleve glamping i arktiske Finnmark, vill natur, fantastisk mat, og aktiviteter som passer for alle, sommer som vinter.

Vår superstilige Aurora Canvas Domer er perfekt for deg som elsker å bo tett på naturen i spektakulære omgivelser uten å gi avkall på en komfortabel seng.
Du bor faktisk så tett på naturen at ekorn og småfuglen både høres og sees utenfor de store vinduene, lun ovnsvarme og gode dundyner loser dere trygt gjennom natta. Og er du riktig heldig vil du kunne se det flammende nordlyset fra senga.

Beliggenhet
The Aurora Canvas Dome ligger i furuskogen bak Glød sitt HQ, kun 7 km fra Alta sentrum. Området er rolig og innbyr til å utforske furuskogen rundt, fjellene bak, eller til en spasertur langs Altaelva. Det er også mulig å leie terrengsykkel for å utforske hvorfor Alta er et terrengsykkelmekka, mange av stiene egner seg også å sykle på med fatbike på vinteren.

Toalett og dusj
Hver dome har eget toalett i et eget rom i domen.
Dusj og badstue finnes inne i Glød-bygningen omlag tretti meter fra domen, her er det også toalett.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson e-post
Build: 28.05.2024 14:13:58, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8360.cbischannel-30628.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails