Smakebit på hundekjøring - Trasti & Trine

Dato: Mandag 11 mar 2019 - mandag 15 apr 2019 Vis kart

Hos Trasti & Trine er du en aktiv deltaker. Det betyr at du får være delaktig gjennom hele besøket. Vi gir deg instrukser og du gjør jobben. Vi kjører to og to på sleden, en kjører og en sitter på, så bytter vi. Etter turen blir det bålkos og historiefortellin

Vi henter deg på en av våre møteplasser i Alta og kjører deg tilbake etter turen. Du får varme klær når du kommer. Vi har scooterdresser, votter, lue og vintersko. Du har selv på deg varmt undertøy som ull eller fleece.
Vi gir deg en kort og presis opplæring i hvordan du kjører slede før vi går inn i hundegården. Her står mange glade Alaska huskier og venter på deg. De har sine egne hus med navneskilt på. Du får utdelt et kort med navnet på de hundene du skal kjøre. Så er det bare å sette i gang. Seletøyet henger på sin rette plass og det er bare for deg å finne riktig hund. På denne måten gjør du hundene klar, helt selv. Vi er selvfølgelig til stede hele tiden og hjelper deg om du ønsker.
Når alt er klart, vil hundene på tur. Vi åpner porten og kjører ut i skogen, det blir stille og vi kan nyte de ivrige hundene, været og naturen. En av oss kjører først og du følger etter.
Underveis kjører vi i skogen, i åpent landskap, langs og på Altaelva, når isen har lagt seg.
Etter en stund kommer vi tilbake til hundegården. Hundene skal tilbake til sine hus, du er med og hjelper til. Så blir det kos rundt bålet med noe varmt å drikke og hjemmebakst å bite i. Vi som har vært med deg på tur har trent hundene i hele høst og vinter, samt kjørt noen løp. Alt fra verdens lengste til korte løp. Dette forteller vi dere gjerne om, samt hvordan vi trener, forer og steller alle vennene våre i hundegården.
Transport og kake er inkludert i prisen.

Vis mer

Occasions

Date Time    
20 Mar
Onsdag 20 mar 2019 10:00 - 12:30
20 Mar
Onsdag 20 mar 2019 16:30 - 19:30
21 Mar
Torsdag 21 mar 2019 10:00 - 12:30
21 Mar
Torsdag 21 mar 2019 16:30 - 19:30

Om denne aktiviteten

Rom og Leilighet

GLØD Bed & Breakfast – The Pine Forest Apartment

Avstand: 7,4 km
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.