Privat kveldstur, Jakten På nordlyset (Opptil 6 personer)

Dato: Tirsdag 15 sep 2020 - mandag 14 mar 2022 Vis kart

Velkommen til vår private nordlystur
Med privat menes at bussen og dens kapasitet, og guiden, stilles til din personlige disposisjon. Om du reiser alene, med din venn/kjæreste eller ektefelle, sammen med familie, venner eller kollegaer.

Vår private tur er i motsetning til vår public tur ikke åpen for generell påmelding for å fylle opp setene. Du betaler for alle setene i bussen uavhengig av hvor mange dere er.

Økt fleksibilitet
Vår private nordlysopplevelse gir deg som gjest økt fleksibilitet både mht tidspunkt for avgang og tilbakekomst, hvor dere skal hentes og leveres, hvor briefingen skal finne sted, samt en mer personlig opplevelse. Bildene vi tar i løpet av kvelden gjøres tilgjengelig for deltagerne.

Selve turen
Etter pick up på hotellene drar vi til GLØD hovedkvarteret for briefing. Hvis ønskelig vil vi også servere kveldens suppe. Trenger dere ekstra klær ordner vi det her. Det er også mulig å avtale briefingen et annet sted.

Etter briefingen drar vi ut på nordlysjakt!

For å optimalisere våre muligheter for å oppleve nordlyset oppsøker vi områder med liten eller ingen lysforurensing. Vi bruker minibuss og leter etter et område med stjerneklar himmel og god utsikt.
Hvis været er dårlig i Alta-området drar vi andre steder. Det kan bety opp til 200 km kjøring, enten langs kysten eller inn i landet. Vi stopper med jevne mellomrom, sjekker forholdene og tar eventuelt bilder. Så kjører vi gjerne videre for å finne nye, spennende og flotte lokaliteter. Enten for å få nye motiv, eller – som når det er vanskelig – for å finne klarvær.

Underveis vil vi servere snacks og kakao.

Nordlysbilder
Guidene har erfaring med ulike kameraer og hjelper deg med innstillingene på ditt kamera. Vær imidlertid oppmerksom på at enkelte kompaktkameraer ikke er egnet til å ta gode nordlysbilder med. Guiden har derimot godt fotoutstyr og tar bilder underveis. Bildene vil gjøres tilgjengelig for deltagerne, og bildet av deg i nordlyset vil du få tilgang til gratis.

Booking
Turen bookes enkelt gjennom online bookingsystemet du finner på siden. Velg i så tilfelle «1» under antall. Du betaler da for alle setene i bussen, og du har seks plasser tilgjengelig.

Hvis din gruppe er større benytter vi en større buss, egen sjåfør og om nødvendig flere guider. Ta i så tilfelle direkte kontakt slik at vi kan gjøre de riktige tilpasningene.

Inkludert
Pick up der dere ønsker
Flexibilitet i forhold til start og avslutning av turen
Kveldens suppe
Guidet nordlysjakt
Kakao/kaffe/te og snacks
Thermodress og overtrekkssko hvis nødvendig
Hjelp til fotografering av nordlyset
Bilder av kveldens nordlys (tatt av guiden)
Pick up
Fra ditt hotell kl 19:00
(fra 15/3 kl 20:00)
Varighet 4,5 – 6 timer
(Alle tider kan tilpasses)
Les om andre gjester som har vært med oss på nordlystur på Tripadvisor!

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:

Om denne aktiviteten

  • Åpningstider
    Pick up Fra ditt hotell kl 19:00 (fra 15/3 kl 20:00) Varighet 4,5 – 6 timer (Alle tider kan tilpasses)
Rom og Leilighet

GLØD - The Pine Forest Apartment

Avstand: 3,6 km
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.
Hytter

GLØD Aurora Canvas Dome

Avstand: 3,6 km
Gjør overnattingen til en opplevelse! I vår superstilige Canvas Dome bor en er så tett på naturen at ekornet og småfuglene både høres og sees utenfor de store vinduene. Lun ovnsvarme og god dundyne loser deg trygt gjennom natta. Og er en riktig heldig vil en kunne se det flammende nordlyset fra senga.
Build: 28.08.2020 17:01:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8360.cbischannel-30628.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails