Kano dagstur

Dato: Tirsdag 15 sep 2020 - fredag 2 okt 2020 Vis kart

Alta og vest Finnmark har eventyrlige muligheter for friluftsliv, med et spenn i både geografi, flora og fauna. Sjelden kommer en dette mangfoldet på så nært hold som ved å benytte kano. Dette er et fremkomstmiddel som gir både trim, rekreasjon og naturopplevelse.

 

I sommerhalvåret, fra juni til september, tilbyr vi guidede kanoturer med ulik varighet og innhold. Som deltager kan du velige mellom halv eller hel dagstur, eller hvis du ønsker en naturopplevelse av lengre varighet og mer innhold, så tilbyr vi også to- eller tre dagers turer.

Turene kan foregå både på fjorden, på vannene rundt Alta og ned Altaelva. Vi har kanoer med plass til to eller tre personer.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Rom og Leilighet

GLØD - The Pine Forest Apartment

Avstand: 0 meter
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.
Hytter

GLØD Aurora Canvas Dome

Avstand: 0 meter
Gjør overnattingen til en opplevelse! I vår superstilige Canvas Dome bor en er så tett på naturen at ekornet og småfuglene både høres og sees utenfor de store vinduene. Lun ovnsvarme og god dundyne loser deg trygt gjennom natta. Og er en riktig heldig vil en kunne se det flammende nordlyset fra senga.
Build: 19.10.2020 17:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8360.cbischannel-30628.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails