Terrengsykkel - grunnkurs

Dato: Tirsdag 9 jun 2020 - fredag 19 jun 2020

Kurset er ment for de som har ingen eller bare beskjeden erfaring med å sykle i terrenget, og tar deg som deltager gjennom de grunnleggende elementene innen terrengsykling. Vi sneier dessuten innom sykkeltyper, utstyr, mekking og trening.

Kurset passer for de fleste som har interesse for terrengsykling, om du har gjort det før eller kan tenke deg å begynne med det. Selv de som har syklet mye vil få et teknisk løft ved å delta på dette kurset!

Deltagere på terrengsykkelkurset gies dessuten anledning til å bli med på en to dagers sykkeltur tvers over Finnmarksvidda, fra Soussjavri til Alta, til en fordelaktig pris!
Inkludert er transport til Soussjavri, guide over vidda, badstue, middag/frokost/lunsj og overnatting på Jotka Fjellstue. Turen avsluttes med fantastisk stisykling ned til Altadalen og videre ned langs Altaelva. Lunsj underveis.

Gi beskjed ved påmelding til kurset om dette er noe for deg!

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Build: 28.05.2020 14:00:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8360.cbischannel-30628.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails