Truger og Isfiske

Dato: Mandag 1 nov 2021 - fredag 15 apr 2022 Vis kart

Dette er en fire og en halv timers trugetur ut i Alta skoger der vi blant annet prøver oss på isfiske og spiser bållaget lunsj i GLØD sin Villmarkscamp.

 

Varighet fra kl 10:00 – 14:30 (4,5 timer)
Inkludert
Guidet isfiskeopplevelse
Truger
Thermodress og overtrekksko om nødvendig
Lunsj tilberedt over bål
Transport, pick up på hotellet

Villmarkscampen ligger koselig til ved et lite vann der det alltid har vært fin fisk. Den er likevel ikke alltid like enkel å fange – slik er det gjerne med stor, fin fisk.
Er vi heldig blir det fangst, og da spiser vi selvfanget røye til lunsj! Hvis ikke nyter vi medbragte lekkerbiskner, tilberedt over bål. Området har rikt dyreliv som hare, rev og elg, samt fugler som ørn og fjellvåk.

Turen er ikke veldig krevende, og de aller fleste greier turen frem til camp på under en halv time. Også på denne turen er en av våre huskier; Javri, Phelps eller Lund, med. De drar utstyr i pulk eller bærer kløv, noe de elsker. Huskier er sosiale skapninger som elsker å hjelpe til.

Vis mer

Bestill nå

Hytter

GLØD Aurora Canvas Dome

Avstand: 4 km
Gjør overnattingen til en opplevelse i seg selv! Hos GLØD Explorer får du oppleve glamping i arktiske Finnmark, vill natur, fantastisk mat, og aktiviteter som passer for alle, sommer som vinter.
Rom og Leilighet

GLØD - The Pine Forest Apartment

Avstand: 4 km
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.
Build: 02.08.2021 12:54:11, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8360.cbischannel-30628.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails