fbpx
Gå til innhold

Hundekjøring og jakten på nordlyset

Fra 3175 NOK

Bestill nå

 

Opplev det beste som Alta har å by på med en kombinasjon av hundekjøring og jakten på nordlyset! Først er du med på en hundetur. Vi kjører to og to sammen, der du er en aktiv deltaker og ordner det aller meste selv. Turen går i skogen og på elva i Altadalen. Etter sledeturen er det tid for litt bålkos med gode historier fra trening og løp med hundene. Etter dette blir du hentet av Glød Explorer, og resten av kvelden blir brukt til å Jakte på nordlyset.

 

Hundekjøring

Som gjest blir du hentet kl 16:30 på ett av vinter pick up stedene i Alta sentrum (Scandic Hotel eller Altafjord Gjestegaard & Spa), og transportert ut til Trasti og Trine. Her blir du utstyrt med varme klær/sko og du får innføring i hvordan du kjører ditt eget hundespann.


Etter å ha satt opp ditt eget team av hunder følger en spennende og fartsfylt eventyrferd gjennom snødekt furuskog med Altaelva som nærmeste nabo. Opplevelsen er fantastisk stille og det eneste du hører er tassingen fra de mange potene i snøen, og den hvite pusten fra hundekjeften.


Etter en god runde i Altadalen returnerer dere til kennelen der bikkjene settes på sine plasser. Da er det tid til å sitte rundt bålet der du får høre historier fra trening, løp og hvordan det er å leve med 40 alaskahuskyer i hagen.


Din neste opplevelse er Jakten på nordlyset. Den starter fra GLØD headquarters og hundeguiden vil kjøre deg dit.Jakten på nordlyset

For kl 19:15 står våre guider klar for å ta deg med for å finne nordlyset.


Mens kveldens suppe serveres gis en kort presentasjon av fenomenet. Værvarslinga og lokal kunnskap danner grunnlaget for å velge hvor en skal dra nettopp denne kvelden. Noen ganger blir det en kort kjøretur, andre ganger langt.


Det gis ikke noen nordlysgaranti, men i forrige sesong ble nordlyset funnet på hele 90% av turene!


Vi vil normalt være tilbake på hotellet kl 23:30.

Fra 3175 NOK

Søk & bestill

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline03, DB: o3.cbguide-8360.cbischannel-30628.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index