GLØD - The Pine Forest Apartment

Adresse: Jordfallet 3, 9518 Alta  vis kart
Beliggenhet: Finnmark

Rom og Leilighet | Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.

Velutstyrt
Leiligheten består av stue, kjøkken, sovealkove (ikke full takhøyde) med plass til inntil fire personer (f. eks to voksne og to barn), bad og badstue. Det kan også settes opp ekstra seng for person nr fem. Kjøkkenet er velutstyrt med gryter, bestikk, kopper, fat, glass. Dessuten mikrobølgeovn, steikovn, oppvaskmaskin og annet som et kjøkken skal bestå av.

Badet har vaskemaskin, dusj, badstue og hårføner.

Leiligheten har gratis wifi.

Vennligst merk: Innsjekk fra kl. 15:00 og utsjekking innen kl. 12:00.

Kontaktinformasjon

  • Telefonnummer (booking)
    47 99794256

Sammenlign "GLØD - The Pine Forest Apartment" med tilsvarende alternativer

GLØD Aurora Canvas Dome

Gjør overnattingen til en opplevelse! I vår superstilige Canvas Dome bor en er så tett på naturen at ekornet og småfuglene både høres og sees utenfor de store vinduene. Lun ovnsvarme og god dundyne loser deg trygt gjennom natta. Og er en riktig heldig vil en kunne se det flammende nordlyset fra senga.
Build: 29.11.2019 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8360.cbischannel-30628 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails